木質溫潤裡,釋放居家生活的溫暖,輕鬆自在的氛圍蔓延於華廈大廳,在迎賓和建案的公設空間中,體現與日式建築風格呼應的休閒調性。
 
延續簡約清雅的日式理念,木與石以最原始的線、面構成,襯托質材本身的天然紋理和觸感。櫃檯純淨的石材搭載俐落不鏽鋼檯面,異材質簡練相接,展現衝突的結構美感。
 
從立面延伸而上的木質格柵,拉升高度又消弭結構存在,定義主動線的設計亮點。左右分別通向交誼廳和視聽室,內部以木質書架居中,劃開半開放式公設空間,交錯襯以通透玻璃介面,於光線與視覺的延伸對話中,兩個休閒空間相映成景。
 
Woody Wenrun, the release of the warmth of home life, relaxed atmosphere spread in the Huasha Hall, in the welcome and the construction of the public space, reflecting the style of Japanese style echoes the leisure tone.
 
Continuation of simple and elegant Japanese-style concept, wood and stone to the most primitive lines, surface composition, set off the natural texture of the material itself and touch. Counter pure stone loaded neat stainless steel countertops, different materials concise phase, showing the structure of the conflict beauty.
 
《室內設計》《裝潢設計》
《辦公大廳設計》《大廰設計》
《樣品屋設計》《實品屋設計》
《公共空間設計》《接待空間設計》
《公設設計》

 

信義涵館大廳
木質溫潤裡,釋放居家生活的溫暖,輕鬆自在的氛圍蔓延於華廈大廳,在迎賓和建案的公設空間中,體現與日式建築風格呼應的休閒調性。
 
《大廳 設計》




返回

HO CHING 版權所有 © 2017 建議瀏覽器IE9.0以上