本案坐落在台北市,曾經繁華的大稻埕區,
在洗盡鉛華的老街;海苔店傳達著 自然 / 人文 / 傳承 / 創新 的理念。
 
透過空間的形塑,板材的堆疊,自由的曲線,
將海苔夾心的口感,堆疊交織的層次,
反應在僅10坪的空間中,
視覺上不僅保有縱向的挑高,更產生橫向的延伸感。
 
創新中,加入了傳統的材質與線條
讓歷經三代的經營,永續傳承
 
 
 
The case is located in Taipei City, once the bustling Dadao District.
Washing out the old streets of Leading China;The Hazel store conveys the concept of nature/humanity/inheritance/innovation.
 
Through the shaping of the space, the stacking of the plates, the free curve,
The texture of the seaweed sandwich, stacked and interwoven
The reaction is in a space of only 10 pings,
Visually, not only the vertical height is maintained, but also the horizontal extension.
 
Innovative, adding traditional materials and lines
Let the three generations of business continue to inherit
 
《健身房設計》《概念館設計》
《商業空間設計》《接待空間設計》
《店面設計》《室內設計》
《裝潢設計》《公設設計》
《樣品屋設計》《實品屋設計》
六木埕
本案坐落在台北市,曾經繁華的大稻埕區, 在洗盡鉛華的老街;海苔店傳達著 自然 / 人文 / 傳承 / 創新 的理念。
 
《店面 空間 設計》








返回

HO CHING 版權所有 © 2017 建議瀏覽器IE9.0以上